Chargement Évènements

DAM-X is hét watersport event dat in het teken staat van zien, doen & beleven! Het event vindt plaats naast het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen (EFPT).

Maak kennis met watersport door deel te nemen aan diverse boardsport clinics of doe mee met de gezelligste windsurf slalom funrace van het jaar; de DAM-X Funrace! Daarnaast kun je op deze unieke locatie genieten van allerlei andere side-events zoals; de boardsport & food market, het Friday Night Event met spectaculaire shows, te gekke activiteiten en is er een chill area met muziek. Zaterdagavond is het tijd voor de legendarische party en op zondag zijn er fantastische prijzen te winnen bij de tombola!

Tijdens het DAM-X event laten de professional freestyle windsurfers hun talent zien tijdens de finale van het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen! Maak kennis met je idolen en geniet van het schouwspel op het water!

Zien we jou van 12 – 15 oktober de pro’s aanmoedigen of kom jij zelf langs voor alle toffe activiteiten? Volg DAM-X online en tot dan!

Toegang tot het evenemententerrein is gratis.